YakAttack Camera mount střední

CMS-1001

Nový produkt

Aktualizovaná verze, která se vyznačuje odolnější konstrukcí, základnou LockNLoad a novým kamerovým systémem YakAttack. Základna LockNLoad nabízí úplné otáčení o 360° při zachování úplné bezpečnosti převodového stupně. 

2,190 Kčs DPH

Aktualizovaná verze, která se vyznačuje odolnější konstrukcí, základnou LockNLoad a novým kamerovým systémem YakAttack. Základna LockNLoad nabízí úplné otáčení o 360° při zachování úplné bezpečnosti převodového stupně. Kompatibilní s YakAttack MightyMount's, GearTrac a většinou dalších kajakových kolejnicových systémů od Scotty, RAM Mounts a YakGear. Pro FeelFree Kayaks, 3waters kayaks a Jonny Boats budete potřebovat kompatibilní adaptér - Feel Free UNITRACK ADAPTER. Potřebný adaptér nabízíme v jednom balení (AAP-1012).

Jeden z nejvíce frustrujících okamžiků pro fotografy a videografy je, když si koupíte kameru a zjistíte, že to nefunguje s vaším GoPro (nebo naopak). Tento problém jsme vyřešili zahrnutím standardních 1 / 4-20 kamerových koulí (které vyhovují většině standardních fotoaparátů) a připojením GoPro, což vám umožní získat dokonalý záběr bez ohledu na zařízení, které používáte.

Systém upevnění kolejnic LockNLoad ™ je nejinovativnější montážní systém na trhu. K dispozici jsou 3 režimy: uzamčeno, seřizování a odstranění. Patentovaný design se snadno používá:
- V uzamčeném režimu jednoduše stiskněte páčku a přejděte do režimu nastavení.
- V režimu seřízení lze držák otáčet v libovolném směru, ale nelze jej vyjmout, čímž je zajištěno, že držák tyče je při provádění nastavování zcela bezpečný. Pusťte páku a vraťte se do uzamčeného režimu.
- Chcete-li přejít do režimu demontáže, vyklopte páku ven a systém se snadno vysune z držáku.

Přednosti Yakattack:

  • Made in USA
  • Doživotní záruka
  • Patentovaný jedinečný produkt

Top