YakAttack Camera mount malá

CMS-1004

Nový produkt

Kloubový držák kamery je čisté a jednoduché řešení problému montáže kamery. Je vybaven novým YakAttack ScrewBall, 1 "kulovým držákem, který je odolný a vyrobený v USA. 

1,390 Kčs DPH

Kloubový držák kamery je čisté a jednoduché řešení problému montáže kamery. Je vybaven novým YakAttack ScrewBall, 1 "kulovým držákem, který je odolný a vyrobený v USA. Kompatibilní s YakAttack MightyMount's, GearTrac a většinou dalších kajakových kolejnicových systémů od Scotty, RAM Mounts a YakGear. Pro FeelFree Kayaks, 3waters kayaks a Jonny Boats budete potřebovat kompatibilní adaptér - Feel Free UNITRACK ADAPTER. Potřebný adaptér nabízíme v jednom balení (AAP-1012).

Jeden z nejvíce frustrujících okamžiků pro fotografy a videografy je, když si koupíte kameru a zjistíte, že to nefunguje s vaším GoPro (nebo naopak). Tento problém jsme vyřešili zahrnutím standardních 1 / 4-20 kamerových koulí (které vyhovují většině standardních fotoaparátů) a připojením GoPro, což vám umožní získat dokonalý záběr bez ohledu na zařízení, které používáte.

Přednosti Yakattack:

  • Made in USA
  • Doživotní záruka
  • Patentovaný jedinečný produkt

Top