Wobble Shad 7.5" RSS143

Nový produkt

Wobble shad 7,5″ od japonského prémiového výrobce Noike je velká gumová nástraha pro cílený lov velkých dravců ve sladké i slané vodě. Stejně jako všechny měkké nástrahy řady Wobble Shad se i 19,2 cm verze vyznačuje extrémně silnými kmity ocasu. Made in Japan!

339 Kčs DPH

Wobble shad 7,5″ od japonského prémiového výrobce Noike je velká gumová nástraha pro cílený lov velkých dravců ve sladké i slané vodě. Stejně jako všechny měkké nástrahy řady Wobble Shad se i 19,2 cm verze vyznačuje extrémně silnými kmity ocasu. Při vývoji nástrahy byl kladen hlavní důraz na maximální tlak přes ocasní plochu. Tato charakteristická akce apeluje na přirozené lovecké instinkty štiky, candáta, sumce a dalších dravých ryb.

Do vývoje nástrahy šlo nespočet hodin zkušebního rybolovu s různými prototypy. Šéf designér Noike Takeuchi-san několikrát navštívil Evropu na lov štik, aby získal přehled o požadavcích na takovou gumovou nástrahu. Výsledkem je nástraha, která plave absolutně rovně, ale s maximálním vychýlením ocasu zleva a zprava. Tomuto pohybu neodolali během vývojové fáze metrové štiky a candáti jasně přesahující 80 cm. Kmity ocasu a související tlak jsou tak silné, že se přenesou do oblasti hlavy a nástraha naprosto přirozeně „třese hlavou“. I při delších náhozových vzdálenostech je v prutu cítit pohyb ocasní části.

Wobble shad 7,5″ lze lovit s jigovou hlavu, s velkým ofsetovým háčkem nebo se stingerem. Jako u všech gumových nástrah Noike je použitý materiál bez ftalátů a jiných pochybných změkčovadel. Do kaučukové směsi se kromě soli přidávají také přírodní dochucovadla na bázi ryb a krevet. Obsah soli na břišní straně Wobble shad 7,5″ je vyšší než na hřbetu, což přispívá k perfektnímu chodu a stabilizaci středu těla. Kromě toho Noike používá pro Wobble shad 7,5″ „těžký krycí materiál“. Složení této pryžové směsi je optimalizováno pro lov ve větvích a jiných strukturách s vysokým otěrem.

Velikost: 19,2 cm

Počet kusů v balení: 2 ks

SOLT%EF%BC%86FLAVOR_CMYK.png

 

Top