Smokin Dad 3" MG139

Nový produkt

Noike Smokin' Dad 3“ je klasický akční ráček. Akční ráček se vyznačuje tím, že jeho nožky rozehrávají čilou hru při tahu a propadu. Dvě nožky a jejich ocasní zakončení Smokin' Dad 3“ jsou stejné jako u oblíbeného Smokin' Swimmer. Dvojitý Smokin' Dad 3“ ocas poskytuje spoustu akce a vibrací pod vodou! Made in Japan!

299 Kčs DPH

Noike Smokin' Dad 3“ je klasický akční ráček. Akční ráček se vyznačuje tím, že jeho nožky rozehrávají čilou hru při tahu a propadu. Dvě nožky a jejich ocasní zakončení Smokin' Dad 3“ jsou stejné jako u oblíbeného Smokin' Swimmer. Dvojitý Smokin' Dad 3“ ocas poskytuje spoustu akce a vibrací pod vodou!

Akci vytvořenou tímto konkrétním designem lze popsat jako kmitání a třepotání. Dva ocásky kraba díky svému zakřivenému tvaru energicky pádlují nahoru a dolů a zároveň se rytmicky pohupují. Šéf NOIKE Mitsushiro Takeuchi celou věc nazval „Flutter Kick Action“. Ve fázi testu a prototypu jsme si rychle všimli, že se to opět neskutečně trefilo do chuti ryb. S touto napodobeninou raka se nám podařilo ulovit mnoho hezkých okounů a candátů. Takže Smokin' Dad 3“ není jen další nástraha na okouna, kterou okouni standardně ignorují. Je to nástraha, se kterou se problémů dají přechytračit i ryby nad 25cm!!

Kromě ocasu od Smokin' Swimmer si Smokin' Dad 3“ půjčuje prvky wobble shad  a to design prstencového těla v oblasti ocasu. Smokin' Dad 3“ je jakousi fúzí osvědčených nástrah NOIKE. Navíc je nástraha dodávána se speciálním designem štěrbiny pro háček. Na břiše a zádech najdete jakýsi kanálek pro háček, abyste nemuseli špičkou háčku propichovat nástrahu. Smokin' Dad 3“ lze lovit na všechny klasické návazce: Texas nebo Carolina rig, Jika rig nebo klasická jigová hlava, lze jej prezentovat i jako double-tail twister. Se Smokin' Dad 3“ přidáte do svého arzenálu další nepřekonatelnou zbraň, která skvěle doplňuje ostatní nástrahy NOIKE!!!

Velikost: 7,6cm

Počet kusů v balení: 8ks

SOLT%EF%BC%86FLAVOR_CMYK.png

 

Top