God Hands Raiga 2.2g No. 12

Nový produkt

Plandavka God Hands typu RAIGA je vyráběna ve dvou gramážích 1.6 g a 2.2 g a je ideální nástrahou pro lov pstruhů. Lov pstruhů a především tzv. trout area aktuálně zažívá období velkého rozmachu a těší se rostoucí popularitě. Jsou to právě nástrahy od God Hands vyrobené v Japonsku a ručně stříkané, které jsou v této oblasti absolutní jedničkou!

215 Kčs DPH

Plandavka God Hands typu RAIGA je vyráběna ve dvou gramážích 1.6 g a 2.2 g a je ideální nástrahou pro lov pstruhů. Lov pstruhů a především tzv. trout area aktuálně zažívá období velkého rozmachu a těší se rostoucí popularitě. Jsou to právě nástrahy od God Hands vyrobené v Japonsku a ručně stříkané, které jsou v této oblasti absolutní jedničkou! Plandavka typu RAIGA má jedinečný tvar, kterým je zkosený profil zajišťující stabilitu a snižující odpor při navíjení. Navíc prodloužený úzký design umožňuje dlouhé náhozy a díky těžišti plandavky, které leží uprostřed, aktivně pracuje jak při navíjení, tak při propadu.

God Hands představuje veškerou japonskou techniku a znalosti ve sportovním rybolovu. Hovoříme o jednom z nejvýznamnějších výrobců umělých přívlačových nástrah, zejména pro lov pstruhů, a to jak v jezerech, tak v přírodních řekách. Pstruh je dravec známý pro svou mazanost a nedůvěru, tedy vlastnosti, které často nechávají rybáře bez úlovku. Zejména v pstruhové oblasti se stále více uplatňuje technika „chyť a pusť“. Tímto způsobem, pokud na jedné straně stále více směřujeme k etickému rybolovu, na druhé straně jsme svědky toho, že se objevují ryby, které s vědomím předchozích zkušeností jsou ještě více neochotné zaútočit na Vaši nástrahu. Díky nástrahám God Hands však bude téměř nemožné neoklamat ani ty nejostřílenější pstruhy. Plandavky God Hands jsou vyrobeny výhradně z vysoce kvalitních materiálů a před uvedením na trh jsou důkladně testovány. Mimo jiné jsou vybaveny háčkem bez protihrotu, aby nedocházelo ke zbytečnému poškození pstruhů, kteří se tak budou moci vrátit na svobodu bez přílišných poranění.

Top