Puffyshad 3" (7,6 cm) R115

Nový produkt

Pokud jde o jigový lov candátů, je osvědčenou a téměř vždy fungující variantou klasický HitFish Puffyshad 3". Jméno Puffy - tedy "buclaté" - si HitFish Puffyshad 3" zasloužil pro buclaté protáhlé tělo, které připomíná dobře živenou rybku. Velké zaoblené kopýtko na tenkém ocásku má na svědomí krásnou realistickou akci HitFish Puffyshad 3".

109 Kčs DPH

Pokud jde o jigový lov candátů, je osvědčenou a téměř vždy fungující variantou klasický HitFish Puffyshad 3"Jméno Puffy - tedy "buclaté" - si HitFish Puffyshad 3" zasloužil pro buclaté protáhlé tělo, které připomíná dobře živenou rybku. Velké zaoblené kopýtko na tenkém ocásku má na svědomí krásnou realistickou akci HitFish Puffyshad 3".

Měkké nástrahy HitFish Puffyshad 3“ jsou ideální pro lov candátů a okounů. Tvar nástrahy připomíná přirozenou potravu dravých ryb. Elastický materiál Gumexim, který je napuštěn atraktantem s přirozenou chutí a vůní, umožňuje dosáhnout realistického chování nástrahy ve vodě. Díky těmto vlastnostem je HitFish Puffyshad 3“  účinný a atraktivní pro všechny dravce a pestrost barev tohoto modelu poskytne možnost lovu na jakémkoliv typu vody, od kalné stojaté vody rybníků až po čisté lesní řeky.

Velikost: 7,62 cm

Počet kusů v balení: 7 ks

Hmotnost: 2,6 g

PODOBNÉ PRODUKTY

Top