ZANDER PEDAL DRIVE 12

Nový produkt

ZANDER PEDAL DRIVE 12 je šlapací kajak který zaujme ty, kteří potřebují mít při lovu volné ruce bez toho aby svírali pádlo. Více info již brzy...

Poslednich pár kusů!

36,990 Kčs DPH

-10,000 Kč

46,990 Kč

Zander Pedal Drive 12 je šlapací kajak který zaujme ty, kteří potřebují mít při lovu volné ruce bez toho aby svírali pádlo. Kajak je určený pro nenáročné uživatele, jestli zvažujete svůj první kajak a nechcete si kupovat nejvyšší řady kajaků, určitě vám postačí tento model. 

Na tomto kajaku jak je zmíněno se pohybujete pomocí šlapání. Šlapete a pod vámi se točí vrtulka. Je možno jezdit jak dopředu, tak i dozadu. Směr kayaku udáváte páčkou, kterou když točíte, tak ovládáte kormidlo. V předu naleznete vnitřní úložný prostor kam můžete vkládat veci na campování a nebo jiné věci, které potřebujete mít s sebou.

Příslušenství: Nastavitelné sedadlo, pedálový šlapací pohon, pádlo, držák prutů...

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nově se dají udělat barvy na zakázku podle vaší představy. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 363 cm
Šířka: 83 cm
Váha: 30 kg
Nosnost: 200 kg

Popis kayaku:

(1) Místa pro uchycení a přenášení kajaku. (2) Přední úložný prostor na všelijakou bagáž. (3) Místo na šlapací pohon. (4) odkládací plocha pod kterou se vkládá šlapací pohon. (5)  Plošky s předpřipravenými mounty na různé držáky. (6) Sedačka, která umožňuje měnit polohu sezení. (7) Páka na ovládání kormidla. (8) Zápustné držáky prutů. (9) Zadní prostor pro bagáž s gumicekum na přidělání vašeho vybavení. (10) Strojovna pro kormidlo. (11) Úložný prostor na drobnosti v zadní části kajaku. (12) Výpustný ventil, který se používá při vylevání vody z kajaku. V každém kajaku kondenzuje voda, tak je třeba ji také nějak dostat ven:).

Využití:

Bite_hvezdy.jpg

Top