Wobble Shad 4" GPB130

Nový produkt

Noike Wobble Shad 4" = gumová nástraha pro kapitální úlovky. Noike Wobble Shad 4" je špičková nástraha ze země vycházejícího slunce, Japonska! Chod Wobble Shad 4" je přesně takový, jak napovídá jeho název. Wobble totiž znamená viklat nebo kolísat. Ocas umožňuje nástrahu rozhoupat doleva a doprava s neuvěřitelným rozsahem samotného pohybu. 

299 Kčs DPH

Noike Wobble Shad 4" = gumová nástraha pro kapitální úlovky. Noike Wobble Shad 4" je špičková nástraha ze země vycházejícího slunce, Japonska! Chod Wobble Shad 4" je přesně takový, jak napovídá jeho název. Wobble totiž znamená viklat nebo kolísat. Ocas umožňuje nástrahu rozhoupat doleva a doprava s neuvěřitelným rozsahem samotného pohybu. Pod vodou vytváří kolísavý pohyb velké vibrace (tlakové vlny), které přitahují dravce i z velké dálky. Přední část nástrahy  přitom zůstává stabilní tak, jak jsme u Noike zvyklý. V dlouhých testovacích fázích v Noike zjistili, že tento design nástrahy je nejlepší. Je to jediný způsob, jak Wobble Shad 4" dokonale napodobuje zpanikařenou kořist!

Kromě skvělého chodu je kaučuková směs nástrahy ochucená a solená. To znamená, že příchuť není aplikována externě jako u tolika jiných nástrah a po pár náhozech je to již historie, ale každý milimetr gumy je ochucený! Nejen, že je Wobble Shad 4" velmi měkký a pružný, díky čemuž ho dravci snadno nasají, ale navíc je nasolený. Ryby nástrahu navíc nechtějí ani vyplivnout! Myslí si totiž, že mají skutečnou kořist. Získáte tak více času na zásek. Dravci se také často vydají na návnadu podruhé, pokud se napoprvé nezaseknou. Nemohou se prostě nabažit úžasného kývavého pohybu!

Velikost: 10cm

Počet kusů v balení: 6ks

SOLT%EF%BC%86FLAVOR_CMYK.png

 

Top