S.L.T.minnow 3.5" FT144

Nový produkt

Pokud chcete dosáhnout co nejpřirozenější prezentace a napodobit malou rybku naprosto realistickým způsobem, je Noike SLT Minnow 3,5” perfektní volbou. Anglické slovo „minnow“ znamená střevle a stejně tak se tato gumová nástraha chová i pod vodou. Made in Japan!

299 Kčs DPH

Pokud chcete dosáhnout co nejpřirozenější prezentace a napodobit malou rybku naprosto realistickým způsobem, je Noike SLT Minnow 3,5” perfektní volbou. Anglické slovo „minnow“ znamená střevle a stejně tak se tato gumová nástraha chová i pod vodou.

SLT Minnow 3,5” od Noike je zcela nový. Tento V-tail byl vyvinut pro takzvaný mid-strolling: technika natřásání nástrahy nade dnem pro střední vody! Ale SLT Minnow 3,5”  toho umí mnohem víc. Lze jej nastražit s jika rig, texas rig, dropshot rig nebo s klasickou jigovou hlavičkou. V-tail velmi realisticky napodobuje kořist! Kaučuková směs je udržována velmi měkká, ochucená a solená. Vše v dokonalé japonské kvalitě, jak jste od Noike zvyklí. S velikostí 3,5 palce je nástraha ideální pro okouny, ale je zajímavá i pro candáty.

Měkká, univerzální, chytlavá! To je nová super nástraha od Noike SLT Minnow 3,5”, která  funguje v podstatě na jakémkoli návazci. Dostanete ho v nejlepších testovaných barvách. Nový tvar V-Tail je nejen inovativní, ale také dává smysl, pokud chcete univerzální nástrahu na okouny, která vždy dobře funguje. Tuto nástrahu Vám můžeme jen doporučit. Prostě ji musíte mít: inovativní neotřelý design ochucená a solená s novými chytlavými barvami!

Velikost: 8,9cm

Počet kusů v balení: 8ks

SOLT%EF%BC%86FLAVOR_CMYK.png

 

Top