Kingfisher Solo

Nový produkt

Bydlíte v bytě a na velký plastový kajak nemáte místo? Nechcete utrácet peníze za gumový kajak, který toho moc nevydrží? Pokud na tyto otázky odpovíte "Ano", tak vám představujeme švédský speciální kajak, který lze skladovat téměř kdekoliv a přepravovat téměř čímkoliv. Plastový šlapací kajak lze totiž lehce rozdělit na dva díly.

89,900 Kčs DPH

Jak správně vybrat a objednat rybářský kajak? KLIKNI ZDE!!

Bydlíte v bytě a na velký plastový kajak nemáte místo? Nechcete utrácet peníze za gumový kajak, který toho moc nevydrží? Pokud na tyto otázky odpovíte "Ano", tak vám představujeme Švédský speciální kajak, který lze skladovat téměř kdekoliv a přepravovat téměř čímkoliv. Plastový šlapací kajak lze totiž lehce rozdělit na dva díly.

Příslušenství: Kingfisher kajak solo je dodáván ve dvou kusech se sedačkou a šlapadlem...

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 331 cm
Šířka: 79 cm
Váha: 32 kg
Nosnost: 130 kg

KingFisher nabízí to, co téměř žádný jiný rybářský kajak:

Konstrukce trupu "trimaran" zajišťuje dobrou stabilitu a rychlost. Jedinečná modulární konstrukce Vám umožní snadnou přepravu a skladování.

KingFisher se řadí mezi nejrychlejší rybářské kajaky na trhu, přičemž je stále dostatečně stabilní pro rybolov ve stoje.

KingFisher je široký pouze 79 cm, ale díky modernímu trimaranovému trupu si stále zachovává vynikající stabilitu. Naopak malá šířka zajišťuje nízkou váhu (pouze 32 kg) a spolu s možností rozložit kajak na dva díly je skladování a transport doslova hračkou. Převážet půlku kajaku je totiž dvakrát jednodušší. Můžete ho uložit pod postel, dostat do výtahu a dokonce odbavit při letu.

Rozložit kajak na dva díly lze díky patentovanému modulárnímu systému Snap-Tap Point 65. Tento systém umožňuje kajak rozdělit na dvě sekce, které se vejdou do většiny aut. Proces rozlomení trvá jen pár sekund a montáž je stejně rychlá!

Modulární systém Snap-Tap ​​Point 65 byl představený již v roce 2009 a byl úspěšně aplikován na řadu modelů kajaků Point 65. Po celém světě se ho prodalo mnoho desítek tisíc u nejuznávanějších prodejců outdoorových sportů. Nejde tedy o žádnou nevyzkoušenou novinku.

KingFisher se také vyznačuje přiměřenou nosností (až 130 kg), což vám umožní vzít s sebou plný náklad vybavení a zásob na celodenní výpravu.

I když se kajak KingFisher snadno pohání tradičními pádly a použití starého dobrého dvoulistého kajakářského pádla je stále extrémně efektivním způsobem pohonu, možná budete chtít mít volné ruce pro rybaření. V tom případě lze využít pedálový systém ImpulseDrive. ImpulseDrive se snadno zasune do slotu v kajaku a efektivně vás pohání dopředu i dozadu pomocí síly nohou. Pedálová pohonná jednotka je extrémně lehká, odolná a snadno se používá. S pedálovým pohonem je rybaření na kajaku snadné a efektivnější než kdy předtím.

Kajak je vybaven oboustrannými kormidly, které Vám zaručí snadné manévrování a otáčení i na úzkých říčkách.

KingFisher je dodáván s velmi pohodlnou sedačkou, která nabízí řadu nastavení, což vám zajistí pohodlnou a efektivní pozici pádlování, šlapaní i rybaření. Pohodlná sedačka je velmi důležitá při celodenním rybaření a spolu s prvotřídní stabilitou kajaku, rychlostí a logickým umístěním příslušenství dělá z KingFisher kajak precizní seriózní rybářský stroj.

Top