Baltic Flyfisher Automatic 165N

Nový produkt

Baltic Flyfisher Automatic 165N je záchranná vesta s automatickým uvolňováním a vztlakem 165 Newtonů. Baltic Flyfisher je speciálně vyvinutá pro muškaření. Tento model je kratší než naše ostatní nafukovací vesty, což jej předurčuje pro pohodlné brodění a také pro rybaření z kajaku.

4,190 Kčs DPH

Baltic Flyfisher Automatic 165N je záchranná vesta s automatickým uvolňováním a vztlakem 165 Newtonů. Baltic Flyfisher je speciálně vyvinut pro muškaření. Tento model je kratší než naše ostatní nafukovací vesty, což jej předurčuje pro pohodlné brodění a také pro rybaření z kajaku. Plynová kartuše a ventil jsou umístěny na levé straně vesty, aby rybáře nerušily při nahazování. Baltic Flyfisher je také vybaven fleecovým límcem, páskem na suchý zip pro uchycení nástrah, D-kroužkem pro uchycení podběráku, odnímatelným mezinožním popruhem, poutkem na rukojeť, přezkou na opasek s rychlozapínáním a nouzovou píšťalkou.

Záchranná vesta Baltic Flyfisher Automatic 165N zachraňuje životy. Je navržena tak, aby vždy převrátila rybáře do polohy na zádech a udržovala dýchací cesty nad vodní hladinou, i když je rybář v bezvědomí nebo nemůže plavat. V aktivované poloze má vesta většinu vztlaku na přední straně a pevný límec, který podpírá a drží hlavu.

Baltic Flyfisher Automatic 165N se vyrábí v jednotné velikosti pro postavy 40-150 kg

Ke každé automatické záchranné vestě doporučujeme i koupi náhradní plnící bombičky.

Top