TNP CATCH carbon 260cm černé, dvojdílné

Nový produkt

Pádlo vyvinuto podle návrhu naší firmy Kayakfishing.cz s.r.o. s výrobci pádel TNP.

Střední vyšší třídá kajakových pádel. Pro rybářské kajaky doporučujeme a dodáváme dlouhá pádla, hodí se při vysoké pozici sedačky a pro odstrkování od břehu. Carbon žerď, polyamid plněný sklem list.

3,990 Kčs DPH

Střední vyšší třídá kajakových pádel. Pro rybářské kajaky doporučujeme a dodáváme dlouhá pádla, hodí se při vysoké pozici sedačky a pro odstrkování od břehu.

Pádlo CATCH má na sobě výřezy, které byste na klasickém pádle těžce hledali. Na spodku listu se nachází první “hák” který slouží jako: vytahovač větví z vody kde uvízne vaše nástraha, strhnutí nástrahy z větví stromu, přitahování k překážkám, břehu nebo ke kajaku vedle jedoucího kamaráda.

Druhý vyřez neboli malý haček slouží k uchycení vlasce nebo šňůry. Zachytnu si tak vlasec nebo šnůru do háčku a zajedu si tak pro nástrahu pod vodu v menší hloubce kterou si do protipohybu vytrhnu ven. Když se mi na lodi nebo poblíž břehu také zasekne nástaha, tak si ji takto stejným způsobem vysvobodím aniž bych musel z kajaku vylézat ven.

Dalšími výřezy na pádle je několik zoubků zasebou přípomínající pilku. Se zoubky se dobře odráží od břehu a od různých  předmětů. Když se blížím ke břehu, tak se taky odrážím tak abych nenaboural a nezlomil si špičky prutů. Pilka se hezky zasekne a nemá tehdenci sjíždět jako u klasického oblého pádla.

I když je takto list vyřezaný, tak to vůbec není znát na rychlosti při pádlování.

Žerď v Carbonu hezky propruží a pomůže mi jet rychleji. Listy CATCH jsou velmi lehké a vyrovnají se tak rychlosti pádlům s velkými listy s o dost menší námahou.

Top