Native Falcon 11

Nový produkt

Native Watercraft Falcon 11 může být přesně popsán jako kajak zaměřený na rozpočet, ale na tomhle kajaku není nic levného, když vezmete v úvahu působivé vlastnosti a solidní výkon na vodě. Native Watercraft  Falcon 11 lze zakoupit za přijatelnou cenu a je zaměřen na to, aby byl skvělým startovacím kajakem!

41,900 Kčs DPH

Jak správně vybrat a objednat rybářský kajak? KLIKNI ZDE!!

Představení

Konstrukce trupu Falcon 11 je zaměřena na stabilitu, ale také nabízí výjimečný zážitek z rychlého pádlování ve srovnání s jinými kajaky podobných velikostí a rozměrů. Kajak má vynikající stabilitu jak ve vysoké, tak v nízké poloze sedačky, stejně jako v případě, když stojíte. Falcon 11 nabízí dobré držení směru a rychlost, zvláště když si uvědomíte, že jde o pouze délku 335 cm. Kratší trup také poskytuje rybářům hbitější kajak, který lze vzít do mělkých vod a úzkých zátok a řek, kde jiné, větší rybářské kajaky nejsou schopny manévrovat.

Velikost a hmotnost

Native Falcon 11 odvozuje své jméno od krátkého, kompaktního designu. S celkovou délkou 11' (335 cm) a šířkou 32,5" (82,5 cm) je tento kajak dostatečně malý, aby se dal pohodlně umístit na auto nebo se snadno vešel do korby pickupu. Kajak váží pouhých 55 liber (24,9 kg). Jako jeden z nejlehčích kajaků vyrobených společností Native je Falcon 11 také považován za ideální kajak pro děti nebo menší postavy, stejně jako zkušené rybáře, kteří dávají přednost lehčímu, kompaktnějšímu prémiovému rybářskému kajaku.

Kapacita

Jak se dalo očekávat, lehký Falcon 11 se nemůže pochlubit takovou kapacitou jako některé jiné rybářské kajaky. Ovšem s plnou kapacitou 320 liber (145 kg) by se většina rybářů měla být stále schopna vejít včetně veškerého svého vybavení, stejně jako jakéhokoli elektronického vybavení.

Rysy

Jednou z nejdůležitějších součástí každého prémiového rybářského kajaku je pohodlné sedadlo, ve kterém mohou rybáři sedět celý den a nikdy nebudou mít pocit, že za to zaplatí bolavými zády. Native Falcon 11 je vybaven sedadlem, které nabízí ručně šité polstrování, které je připevněno k robustnímu kovovému rámu, který lze nastavit do vysoké nebo nízké polohy v závislosti na preferencích každého rybáře. Pod sedadlem je také dostatek úložného prostoru, kam mohou rybáři uložit několik krabiček s nástrahami, stejně jako další vybavení nebo dokonce občerstvení pro celodenní rybářské dobrodružství.

Předek kajaku je vybaven nadměrným úložným prostorem s vodotěsným poklopem, který je ideální pro uložení dalších osobních věcí, extra nářadí, vybavení do deště nebo cokoli jiného, co by rybář mohl považovat za nezbytné na rybářském výletě.

Středová konzola funguje jako další, menší úložný prostor, ale také nabízí rybářům přístupový otvor pro sondu echolotu, kudy mohou snadno protáhnout kabely a uložit baterii. V krytu středové konzoly je zalisován držák na nápoje, kam mohou uživatelé umístit svůj oblíbený nápoj.

Stejně jako většina ostatních Native kajaků je paluba kokpitu vybavena protiskluzovým polstrováním, díky kterému je stání ještě pohodlnější a stabilnější. Uživatelé také najdou dlouhé kolejnice na obou stranách kokpitu, které jsou skvělé pro umístění elektronických displejů, držáků prutů, držáků pádel, vybavení fotoaparátu a dalších předmětů.

Za sedadlem jsou dva integrované držáky prutů a také velký otevřený úložný prostor který je ideální pro přepravky a rybářské bedny. Skladovací prostor je vybaven bungee šňůrami, které udrží všechno vybavení v bezpečí.

S tolika funkcemi zabalenými do malého, lehkého kajaku je snadné vidět vysokou hodnotu Falcon 11, jehož cena je pouhých 41.900 CZK.

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 335 cm
Šířka: 83 cm
Váha: 27 kg plně nastrojen (sedačka) 29 kg
Nosnost: 147 kg

Popis kayaku:

(1) Pohodlné madla pro přenášení nebo nakládání kajaku. (2) Přední úložný prostor, který se hodí při delším výletu. (3) Středový úložný prostor s prostupem pro sondu echolotu. (4) Patka pro zapření chodidla při pádlování, která je plně nastavitelná. (5) Pohodlná polohovatelná a posuvná sedačka. (6) Kolejnice groove track pro uchycení různého vybavení. (7) Držák pro bezpečné uchycení pádla. (8) Podlaha vylepená pěnou pro větší pohodlí a bezpečnost. (9) Integrované držáky prutů. (10) Transportní kolečko. (11) Zadní úložný prostor. 

Barevnosti kajaků 2023:



Top