Native Slayer Propel 10

Nový produkt

Slayer Propel 10 Popisky jiz brzyMade in USA. Více info níže...

90,900 Kčs DPH

Jak správně vybrat a objednat rybářský kajak? KLIKNI ZDE!!

Slayer Propel 10 

Hmotnost – nebo nedostatek, abych byl přesnější. Slayer Propel 10 s hmotností 62 lb (bez pohonné jednotky) je nejlehčí 10′ rybářský kajak s pedálovým pohonem na trhu. Tento malý yak je dostatečně lehký na to, aby zvedl střechu auta nebo jej bez námahy zasunul do zadní části pickupu, je mistrem v rybaření bez použití rukou. 

Slayer Propel 10, poháněný jedinečným systémem pohonu pedálů Native Watercraft, který se může pochlubit vpřed a vzad, vás udrží na rybě a poskytuje hlavní pomoc při vysazování úlovku dne. Pohodlné sedadlo v křesle, pevná stabilita, nepřehledný kokpit: design umožňuje i xxl rybářům stát a koukat nebo jen relaxovat a popíjet denní nápoj. Rychlosti pohonu se liší v závislosti na proudech a větru, ale šlapání rychlostí 3,5 mil za hodinu po celý den považujeme za hladké a snadné. Systém montáže na lištu umožňuje snadné nasazování a vyjímání držáků prutů od hlavních značek, jako je Scotty, Ram, Railblaza, a účelně umístěné lišty pro montáž kamer pro zachycení vašeho trofejního úlovku.

Příslušenství:

Native Slayer Propel MAX 10 je dodáván se šlapacím patentovaným pohonem, specálním imbusem na sestavení šlapacího pohonu, pohodlnou sedačkou a další...

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 305 cm
Šířka: 86 cm
Váha: 28 kg plně nastrojen (šlapadlo, sedačka) 37,5 kg
Nosnost: 181 kg

Popis kayaku:

(1) Pohodlné madla pro přenášení nebo nakládání kajaku. (2) Přední úložný prostor, hodí se při nějakém delším výletu kam se zabalíte se vším co je třeba. Chytré rozložení uvnitř na baterii, sondu echolotu a zároveň na bagáž. (3) Patentovaný šlapací systém Native Propel poháněný pedály jako na kole. (4) Víko kterým se zakrývá šlapací pohon aby vám voda necákala do vnitřku kajaku a zároveň se dá na něj dají ukládat nástrahy, mobil, cigára a zapalovač:). (5) Pohodlná polohovatelná a posuvná sedačka. (6) Kolejnice groove track pro různé přidělávání dalšího vybavení. (7) Místo na nápoj, nebo na prut při navazování nebo odložení. (8) Podlaha vylepená pěnou pro větší pohodlí a odhlučnění kajaku. (9) Páka na ovládání kormidla. (10) Kormidlo které se dá na tomto místě vyměnit, nebo se zde dostanete na táhla od kormidelní páky. (11) Otvory na odložení prutů. (12) Zadní úložný prostor kam můžete ukládat další a další vybavení:). (13) Vnitřní schránka na drobnosti typu mobil, klíče, doklady aby vše zůstalo hezky v suchu. (14) Výpustný ventil na kondenzát vody.

Barevnosti kayaku 2023:



Top