Native Slayer Propel MAX 12,5

Nový produkt

Native vzal jeden ze svých nejoblíbenějších modelů a ještě ho vylepšil, aby vytvořil kajak nabitý funkcemi, který patří mezi nejlepší na trhu. Slayer Propel Max 12.5 je univerzální kajak na všechny typy vod s výbornou stabilitou a rychlostí. Kajak je připraven pro snadné umístění echolotu i příďového motoru.

105,900 Kčs DPH

Jak správně vybrat a objednat rybářský kajak? KLIKNI ZDE!!

Představení

Native vzal jeden ze svých nejoblíbenějších modelů a ještě ho vylepšil, aby vytvořil rybářský kajak nabitý funkcemi, který patří mezi nejlepší na trhu. Slayer Propel Max 12.5 je univerzální kajak na všechny typy vod s výbornou stabilitou a rychlostí. Slayer Propel Max 12.5 je připraven pro snadné umístění echolotu i příďového motoru, kajak disponuje pohodlným sezením a spoustou dalších vychytávek, díky nimž je tento kajak solidní volbou pro opravdové rybáře.

Velikost a hmotnost

Native Slayer Propel Max 12.5 je hlavně o stabilitě a výkonu. S celkovou délkou 12'6" (330 cm) a šířkou 34" (86 cm) je Propel Max schopen nabídnout velkou stabilitu právě díky své celkové konstrukci trupu. Tento kajak je o něco těžší, hmotnost trupu je 95 lbs (43 kg) a hmotnost plně vybaveného kajaku je 125 lbs (56.6 kg).

Kapacita

Slayer Propel Max 12.5 není žádný flákač, pokud jde o celkovou nosnost. Kajak je schopen pojmout až 500 liber (226.7 kg) nákladu, takže je ideální pro zkušené rybáře, kteří potřebují naložit na své plavidlo spoustou rybářského vybavení, elektroniky a dalších nezbytných věcí např. ke kempování. Native navrhl Propel Max 12.5 tak, aby nabízel dostatek úložného prostoru v oblasti přídě a zádi, což pomáhá rovnoměrně rozložit naloženou hmotnost.

Rysy

Vlastnosti modelu Slayer Propel Max jsou nepopiratelně jedny z nejlepších, které lze v prémiovém rybářském kajaku najít.

Příď a záď kajaku jsou vybaveny předmontovanými držáky, které jsou schopny pojmout téměř jakýkoli trolling motor. Příď je také vybavena tvarovaným suchým úložným prostorem s kompletně vyjímatelnou vanou. Vnitřní prostor slouží také jako místo pro uložení baterie s přímým prostupem k sondě echolotu, což usnadňuje instalaci celé sestavy echolotu. Na obou stranách přídě jsou instalovány tubusy pro špičky prutů, které udrží Vaše rybářské pruty při transportu v bezpečí.

Slayer Propel Max 12.5 dostal své jméno podle pedálového pohonu Propel, který je schopen kajaku udělit slušnou rychlostí, a to i proti proudu. Vrtule je vybavena kovovým pouzdrem, které chrání vrtuli před zamotáním vlasce, plevele nebo čehokoli jiného, s čím se můžete setkat na vodě.

Na obou stranách kokpitu je boční úložný koš, kde mohou rybáři uložit své krabičky s nástrahami a nářadím pro rychlý a snadný přístup. Napravo od sedadla je panel prom pro vývod elektroniky, který si rybář může přizpůsobit tak, aby umístil elektroniku přesně tak, jak potřebuje.

Nastavitelné sedlo kajaku je jednou z nejlepších funkcí kajaku! Sedadlo může být umístěno ve vysoké nebo nízké poloze a je vyrobeno s robustním hliníkovým rámem a polstrovaným materiálem, který pomáhá rybářům zajistit dostatečné pohodlí.

Kajak má také držáky prutů na obou stranách, stejně jako držák nápojů umístěný na pravoboku kajaku. Záď kajaku nabízí obrovskou úložnou plochu, která je ideální pro uložení bedny a dalšího např. kempingového vybavení. 

Příslušenství:

Native Slayer Propel MAX 12.5 je dodáván se šlapacím patentovaným pohonem, specálním imbusem na sestavení šlapacího pohonu, pohodlnou sedačkou, zasekávačkou na pádlo  a další...

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 381 cm
Šířka: 86 cm
Váha: 43 kg bez šlapadla a sedačky. Plně nastrojen 56 kg
Nosnost: 227 kg

Popis kayaku:

(1) Pohodlné madla pro přenášení nebo nakládání kajaku. (2) Přední úložný prostor, hodí se při nějakém delším výletu kam se zabalíte se vším co je třeba. Chytré rozložení uvnitř na baterii, sondu echolotu a zároveň na bagáž. (3) Chránič pro špičku prutu. (4) Patentovaný šlapací systém Native Propel. (5) Víko kterým se zakrývá šlapací pohon aby vám voda necákala do vnitřku kajaku a zároveň se dá na něj dají ukládat nástrahy, mobil, cigára a zapalovač:). (6) Kolejnice groove track pro různé přidělávání dalšího vybavení. (7) Pohodlná posuvná sedačka a úložný prostor pod sedačkou udělaný z plastu aby nikde nic nevypadlo a bylo vše hezky při ruce. (8) Podlaha vylepená pěnou pro větší pohodlí a odhlučnění kajaku. (9) Páka na ovládání kormidla. (10) Prostor z gumicukem na odložení krabiček s nástrahami. (11) Otvory na odložení prutů, jak v přední části na navazování, tak v zadní časti aby bylo na palubě více místa. (12) Nejdůležitější místo na kayaku a to odkládací místo na nápoj - pivo:). (13) Zadní úložný prostor kam můžete ukládat další a další vybavení:). (14) Vnitřní schránka na drobnosti typu mobil, klíče, doklady aby vše zůstalo hezky v suchu. (15) Kormidlo které se dá na tomto místě vyměnit, nebo se zde dostanete na táhla od kormidelní páky. (16) Místo na odložení pádla. Pádlo zaseknete do "chňapek" aby pádlo nikde nepřekáželo na kayaku. (17) Úchyt s gumicukem na přichycení prutu nebo pádla.

Využití:

hvezdy_slayermax12_1.jpg

Barevnosti kayaku 2023:


Top