Yakattack koule 1 do kolejnice

BMP-1001

Nový produkt

YakAttack ScrewBall ™ je 1 "kulový držák, který je kompatibilní s YakAttack MightyMount's, GearTrac a většinou dalších kajakových stopových systémů.

399 Kčs DPH

YakAttack ScrewBall ™ je 1 "kulový držák, který je kompatibilní s YakAttack MightyMount's, GearTrac a většinou dalších kajakových stopových systémů od Scotty Fishing Products, RAM Mounts a YakGear. Pro FeelFree Kayaks, 3 Water Kayaks a Jonny Boats budete potřebovat adaptér, který je kompatibilní. Potřebný adaptér nabízíme v jednom balení (AAP-1012). Na spodní straně je gumová podložka, která umožňuje kompresi a pomáhá udržovat Screwball v místě na kolejnici. Navrženo pro drsné mořské prostředí, vyrobené v USA.

Přednosti Yakattack:

  • Made in USA
  • Doživotní záruka
  • Patentovaný jedinečný produkt

O RAM mount:

Základním cílem produktů Yakattack mount je bezpečně uchytit různé přístroje všude tam, kde je lidé potřebují. Důraz je kladen na vysokou kvalitu a spolehlivost. Špičkové úchyty Yakattack jsou k dispozici pro kabiny velkých i malých letadel, lodí, osobních a nákladních automobilů, pro motocykly, skútry, čtyřkolky a kola, pro vysokozdvižné vozíky a pro kajaky. 

Top