Il Tigre 007

007

Nový produkt

Il Tigre je plandavka vytvořená pro trout areu se zdánlivě klasickým tvarem, ale s velmi technickými specifikacemi. Její tvar funguje nejlépe mezi 80 cm a 2,70 m hluboko, ideální pro daleké hody.

Váha: 3,2 g

225 Kčs DPH

Il Tigre je plandavka vytvořená pro trout areu se zdánlivě klasickým tvarem, ale s velmi technickými specifikacemi. Její tvar funguje nejlépe mezi hlubokou 80 cm až 2,70 m, ideální pro daleké hody. Doporučeno pro rybaření ve středních rychlostech, které jsou typické pro první kola závodů, pro agresivní a čerstvě nasazené pstruhy. Nebo naopak přitahují pozornost apatických ryb již popíchaných, dávají jim pocit, že návnada je nepolapitelná. Při tažení doporučujeme twitchovat.

Dodáváno ve velmi kontrastních a inovativních barvách, s předními pruhy a tečkami s cílem zvýšit vizuální kontrast. Kombinací světlého / tmavého /nebo neobvyklé teplé / studené barvy.

Nástrahy Game by Laboratorio jsou vybaveny velmi kvalitními háčky z vlastní produkce této italské firmy STILETTO, které jsou chemicky naostřeny a jsou vyrobeny s inovativními neprůhlednými / lesklými polychromovanými barevnými schématy, vytvořenými odborníky v oblasti lovu pstruhů. AURORA PAINT: matné fluorescenční barvy STILETTO. 

Top