Happy Hybrid 24 cm 57 g B

Nový produkt

Hledáte opravdu nevšední a inovativní nástrahu, která může vše změnit? Právě jste ji našli! BONIbaits Happy Hybrid je jedinečná a skutečná inovace ve světě umělých nástrah. Je to opravdový „hand made“ ze Švédska. BONIbaits dokázal v případě nástrahy Happy Hybrid téměř nemožné. Výsledkem dlouhého vývoje a testování je exkluzivní kombinace twistrového ocasu a klasického lopatkového ocasu.

439 Kčs DPH

Hledáte opravdu nevšední a inovativní nástrahu, která může vše změnit? Právě jste ji našli! BONIbaits Happy Hybrid je jedinečná a skutečná inovace ve světě umělých nástrah. Je to opravdový „hand made“ ze Švédska. BONIbaits dokázal v případě nástrahy Happy Hybrid téměř nemožné. Výsledkem dlouhého vývoje a testování je exkluzivní kombinace twistrového ocasu a klasického lopatkového ocasu. S touto nástrahou bylo dosaženo fantastických výsledků – štika 127 cm - 17,1 kg; štika 119 cm – 15,2 kg; štika 130 cm – 12,8 kg.

BONIbaits Happy Hybrid poskytuje agresivní chod a neskutečné vibrace, které ve vodě vyprovokují i roky protřelou královnu vod. BONIbaits Happy Hybrid je velmi účinný v jakékoliv úrovni vodního sloupce. Bez zátěže lze nástrahu vodit těsně pod hladinou nebo i po hladině, kde svým chodem neskutečně čeří vodu. S přidanou zátěží lze s BONIbaits Happy Hybrid pročesat i jakoukoliv hlubší vodu, kde na Vás může čekat vaše životní ryba!

BONIbaits Happy Hybrid je dostupný ve třech velikostech – nejmenší 24 cm, prostřední 28 cm a největší 35 cm. Nejmenší Happy Hybrid 24 cm je na svou velikost relativně lehký (pouze 57 g) a bude vyhovovat všem rybářům, kteří chtějí těžit z výjimečné účinnosti hybridního systému, aniž by se vzdali používání prutu se střední silou. Happy Hybrid 28 cm je nepochybně a překvapivě nejuniverzálnější. S hmotností kolem 88 gramů zůstává i přes délku téměř 30 cm velmi pohodlně chytatelný se standardní výbavou. Tuto velikost můžeme z vlastní zkušenosti absolutně doporučit!!! Největší z rodiny Happy Hybrid 35 cm je s váhou 220 g už nástrahou pro opravdové fajnšmekry a pro práci s touto nástrahou je už za potřebí odpovídající náčiní. Výborně se ovšem hodí pro trolling.

Délka: 24 cm

Váha: 54 g

Top