Foglia metallica Elena

Foglia metallica Elena

Nový produkt

Plandavka Foglia Metallica je nástraha poslední generace, se zdánlivě klasickým profilem, ale při pečlivém zkoumání odhaluje tělo s naprosto anomálním tvarem.

Váha: 2,8 g

225 Kčs DPH

Plandavka Foglia Metallica je nástraha poslední generace, se zdánlivě klasickým profilem, ale při pečlivém zkoumání odhaluje tělo s naprosto anomálním tvarem. Podlouhlý profil má ve skutečnosti řadu několikanásobných zakřivení, jak horizontálně, tak vertikálně a na bočních okrajích, vytvořených tak, aby vytvářely malé turbulence, které pstruzi vnímají velmi intenzivně (ultrazvukové vibrace). Kromě toho má v blízkosti konce těla zjevnou prohlubeň, která umožňuje udržovat účinný pohyb jak při tažení a to i při rychlém tažení nebo i při propadu. Metallic Leaf jsou plandavky vhodné pro trout areu, protože je vhodná pro více rybolovných technik a situací (od hladinovéh až po prochytávání slopce 0,50 - 2,5 m), které potřebují univerzálnost a dynamičnost.

Nástrahy Game by Laboratorio jsou vybaveny velmi kvalitními háčky z vlastní produkce této italské firmy STILETTO, které jsou chemicky naostřeny a jsou vyrobeny s inovativními neprůhlednými / lesklými polychromovanými barevnými schématy, vytvořenými odborníky v oblasti lovu pstruhů. AURORA PAINT: matné fluorescenční barvy STILETTO. 

Top