Feel Free Lure 13.5 V2

Nový produkt

Feelfree Lure 13,5 rybářský kajak je delší, rychlejší, extrémně stabilní než menší verze kajaku Feel Free Lure 11,5 a 10.

61,990 Kčs DPH

Jak správně vybrat a objednat rybářský kajak? KLIKNI ZDE!!

Feelfree Lure 13,5 rybářský kajak je delší, rychlejší, extrémně stabilní než menší verze kajaku Feel Free Lure 11,5 a 10. Kajak je vybaven přední víceúčelovou konzolí. Víko konzole se dá použít jako prkénko, užitečné pro připravení návnady nebo čištění ryby. Víko je zateplené takže je ideální nádobu, aby vaše nápoje, návnada a dokonce i ryby byly v pohodě. Dalším klíčovým prvkem navržen speciálně pro Lure 13.5 je odnímatelný sonar a elektronická krabice, což usnadňuje instalaci echolotu a sondy aniž by bylo nutné vrtat díry do kajaku.

Kajak také přichází s řadou unikátních funkcí, které vidíte na všech velikostech Lure včetně s odnímatelným multi-nastavitelným širokým patentovaným Gravity sedadlem. Feelfree kajaky mají patentované kola v kýlu a kajaky tak nepotřebují kolečka na přesun kajaku po souši.

Tento typ Kajaku se dá dovybabit šlapacím pohonem Overdrive. Tak že místo pádla budete používat šlapky jako na kole.

Příslušenství:

Mezi další vybavení patří dva zápustné držáky s integrovanými gumicuky na přichycení prutu zadní a přední úložné prostory, zesílená a vylepená paluba, dvojitý prolis kayaku na nápoj, integrované kolečko v trupu lodi na převoz, pohodlná nastavitelná sedačka, nastavitelné opěrky nohou, unitrack kolejnice na držáky prutu a další příslušenství..

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 411 cm
Šířka: 87 cm
Váha: 48 kg bez sedačky
Nosnost: 227 kg

Lure10.jpg

Popis kayaku:

(1) Místa pro uchopení kajaku když jej přenášíte. (2) Přední vnitřní úložný prostor. (3) Posuvné stupačky, neboli odložky pro nohy:). (4) Přední úložný odnímatelný dekl do kterého se dá ukládat co vás napadne. Dále se dá vyjmnout z kajaku ven a nainstalovat na něj echolot se sondou a dovnítř uložit baterii. Či se dá odstranit a domontovat šlapací pohon Overdrive (5) Unitrack kolenice na upevnění různých držáku a dalšího vybavení. (6) Vypolstrovaná podlaha pro pohodlné stání a pro nerušený rybolov když náhodou něco upadne. (7) Pohodlná polohovatelná sedačka Gravity Seat. Vyšší poloha pro lov, nižší pro pádlování, nebo jak se komu hodí. Sedačku lze z lodě vyjmout a použít jako kempingové posezení. Pokud je sedačka ve vyšší poloze, můžete využít úložného prostoru pro krabice s vybavením pod sedačkou, kam snadno rukou dosáhnete, aniž byste se hnuli ze sedačky. (8) Prostor pro pití či pivečko:). (9) Dva zápustné držáky s integrovanými gumicuky na přichycení prutu. (10) Zadní úložný prostor s gumicekum na přidělání vašeho vybavení.  (11) Unitrack kolenice na upevnění různých držáku a dalšího vybavení. (12) Výpustný ventil, který se používá při vylevání vody z kajaku. V každém kajaku kondenzuje voda, tak je třeba ji také nějak dostat ven:). (13) Místa pro namontování různých držáku či jiného příslušenství. (14) Integrované kolečko ve spodku trupu.

Video Feel Free Lure 13.5:

Využití:

Barevnosti kajaku:

barvy.png

Top