Feel Free Lure 10 V2

Nový produkt

Kajak Lure 10 je menší, kompaktnější verze kajaku než Lure 11,5 a je ideální pro kratší výlety po řekách a jezerech.

41,990 Kčs DPH

Jak správně vybrat a objednat rybářský kajak? KLIKNI ZDE!!

Kajak Lure 10 je menší, kompaktnější verze kajaku než Lure 11,5 a je ideální pro kratší výlety po řekách a jezerech.

Kajak je standardně dodáván s řadou příslušenství, včetně odnímatelného víceúrovňového sedadla Gravity Seat. Feelfree kajaky mají kolo v kýlu a nejsou tak třeba žádné jiné kolečka na přepravu kajaku. Patent Feelfree Gravity sedačky nabízí nejširší škálu výšek sedadla, která se dá polohovat jednoduchou funkcí páky a je odnímatelná.

Stabilní 87 cm široký trup kajaku má vylepenou palubu, tak aby podlaha a žádné jiné věci neklouzali po palubě.

Příslušenství:

Mezi další vybavení patří dva zápustné držáky s integrovanými gumicuky na přichycení prutu zadní a přední úložné prostory, zesílená a vylepená paluba, dvojitý prolis kayaku na nápoj, integrované kolečko v trupu lodi na převoz, pohodlná nastavitelná sedačka, nastavitelné opěrky nohou, unitrack kolejnice na držáky prutu a další příslušenství..

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 305 cm
Šířka: 87 cm
Váha: 31 kg se sedačkou
Nosnost: 170 kg

Lure10.jpg

Popis kayaku:

(1) Místa pro uchopení kajaku když jej přenášíte. (2) Přední vnitřní úložný prostor. (3) Posuvné stupačky, neboli odložky pro nohy:). (4) Přední úložný odnímatelný dekl do kterého se dá ukládat co vás napadne. Dále se dá vyjmout z kajaku ven a nainstalovat na něj echolot se sondou a dovnítř uložit baterii. (5) Unitrack kolenice na upevnění různých držáku a dalšího vybavení. (6) Vypolstrovaná podlaha pro pohodlné stání a pro nerušený rybolov když náhodou něco upadne. (7) Pohodlná polohovatelná sedačka Gravity Seat. Vyšší poloha pro lov, nižší pro pádlování, nebo jak se komu hodí. Sedačku lze z lodě vyjmout a použít jako kempingové posezení. Pokud je sedačka ve vyšší poloze, můžete využít úložného prostoru pro krabice s vybavením pod sedačkou, kam snadno rukou dosáhnete, aniž byste se hnuli ze sedačky. (8) Místo pro umístění popruhu na vstávání a pohodlné sedání. (9) Dva zápustné držáky s integrovanými gumicuky na přichycení prutu. (10) Zadní úložný prostor s gumicekum na přidělání vašeho vybavení.  (11) Unitrack kolenice na upevnění různých držáku a dalšího vybavení. (12) Výpustný ventil, který se používá při vylevání vody z kajaku. V každém kajaku kondenzuje voda, tak je třeba ji také nějak dostat ven:). (13) Místo pro umístění kormidla (volitelné příslušenství). (14) Integrované kolečko ve spodku trupu.

Video Feel Free Lure10:

Využití:

Barevnosti kajaku:

barvy.png

Top