Yakattack CommandStand™ Universal Stand Assist Bar

SAP-1001

Nový produkt

9,900 Kčs DPH

Ovládejte vodu pomocí YakAttack CommandStand ™! Unikátní konstrukce příčníku, která je navržena tak, aby vyhovovala většině kajaků s nebo bez kolejového systému, vám umožní upravit šířku CommandStand ™ tak, aby se perfektně přizpůsobila většině kajaků. Sestavuje se s jedním hex klíčem (součástí dodávky), ale konstrukce pin-and-tether znamená, že k nasazení, položení nebo rozebrání CommandStand ™ pro uložení není potřeba žádný nástroj.

CommandStand ™ nabízí více než jen pomocnou lištu, která nabízí všechny funkce samostatné rybářské stanice! Dva držáky pádel RotoGrip znamenají, že je vaše pádlo k dispozici, když ho potřebujete, a mimo dosah, když ho nemáte. Dva svorky MightyMount Bar vám umožní připojit jakékoli příslušenství YakAttack pomocí jediného t-šroubu, včetně držáků tyčí, držáků pohárů, upevnění kamery a další.

Vytáhněte 2 kolíky a položte je na přední palubu kajaku a zatáhněte 6 kolíků (4 na základně a 2 na příčníku), abyste rozbili jednotku na uklizený svazek, připravený k uložení v tašce na přenášení ok (součástí balení) .

Vyrobeno v USA z prvotřídních materiálů pro celoživotní použití i v těch nejdrsnějších prostředích.

Eloxovaný hliník
UV stabilní polymery
Potažený a nepotažený hardware z nerezové oceli
Nastavitelná šířka
Lze namontovat na koleje nebo na jakýkoli rovný povrch
Včetně veškerého potřebného hardwaru
Zahrnuje příslušenství
2 držáky pádla RotoGrip
2 svorky MightyMount pro upevnění příslušenství
Pletená taška s ramenním popruhem
Patent čeká na vyřízení
Vyrobeno v USA
Doživotní záruka

Top