Disco jerk 004

004

Nový produkt

Disco Jerk od firmy Game by Laboratorio je typická svým velmi zvláštním designem pro trout areu. Tento design má za cíl, aby pstruh, který není příliš přitahován ke klasickým plandavkám, zaútočil na tuto nástrahu.

Váha: 1,9 g

225 Kčs DPH

Disco Jerk od firmy Game by Laboratorio je typická svým velmi zvláštním designem pro trout areu. Tento design má za cíl, aby pstruh, který není příliš přitahován ke klasickým plandavkám, zaútočil na tuto nástrahu. Důvod? Kulatý a velmi široký profil v kombinaci se širokým centrálním prohloubením těla působí proti rychlému potopení, což umožňuje opravdu pomalý propad, a především umožňuje, aby tato plandavka měla pomalý chod a působila velké vibrace. Tato nástraha je vždy velmi úspěšná, kdy pstruh dává přednost hladkému pohybu, lineárním trajektoriím a nepřetržitým vibracím.

Tato nástraha je velmi často účinná i při pomalém tažení střídající se s pauzami, využívajíce její specifickou akci k probuzení zájmu pstruha, který nemá zájem o normální plandavku. Ideální pro náhozy, ve vzdálenosti 25-30 metrů od břehu a tažením těsně pod hladinou.

Nástrahy Game by Laboratorio jsou vybaveny velmi kvalitními háčky z vlastní produkce této italské firmy STILETTO, které jsou chemicky naostřeny a jsou vyrobeny s inovativními neprůhlednými / lesklými polychromovanými barevnými schématy, vytvořenými odborníky v oblasti lovu pstruhů. AURORA PAINT: matné fluorescenční barvy STILETTO. 

Top