Bonafide EX123

Nový produkt

Bonafide EX123 byl navržen s ohledem na stabilitu, všestrannost a užitnou hodnotu, takže je skvělou volbou pro pádlování, kempování, rybaření nebo vše uvedené v jednom! Bonafide EX123 dostojí svému titulu „SUV kajak“, je jedním z nejunikátnějších sit-in kajaků na trhu. Jeho bezkonkurenční vlastnosti, jako je výkon a možnosti úložných prostor, jsou připraveny předefinovat očekávání vodáků i rybářů.

45,990 Kčs DPH

Bonafide EX123 byl navržen s ohledem na stabilitu, všestrannost a užitnou hodnotu, takže je skvělou volbou pro pádlování, kempování, rybaření nebo vše uvedené v jednom! Bonafide EX123 dostojí svému titulu „SUV kajak“, je jedním z nejunikátnějších sit-in kajaků na trhu. Jeho bezkonkurenční vlastnosti, jako je výkon a možnosti úložných prostor, jsou připraveny předefinovat očekávání vodáků i rybářů.

Trup Bonafide EX123 je sportovní, elegantní a hbitá varianta charakteristického trupu Bonafide HyCat, To znamená, že pádlovat s lehkostí, není jenom slovní obrat. Bezkonkurenční stabilita naopak zajišťuje, že se můžete bez strachu pohybovat nebo dokonce s jistotou vstát.

Bonafide EX123 nabízí skvělé úložné prostory od přídě po záď. Mělký, zalisovaný přední úložný prostor zajištěný vinylovým krytem nabízí skvělé místo pro rychlé a snadné uložení menších předmětů, jako jsou např. vodotěsné vodácké tašky. Odnímatelná středová konzole má integrovanou MiniTube kapsu s dostatkem místa, aby byl váš telefon, peněženka, klíče a další nepostradatelné drobnosti v suchu a bezpečí. Odklopte víko středové a využijte integrovaný stojánek pro selfie, abyste získali dokonalý snímek hrdiny, nebo jednoduše vložte telefon a použijte jako navigaci. Mezi další funkce konzole patří ne jeden, ale dva držáky nápojů a víceúčelové kapsy na rybářské nástrahy a další rychle dostupné předměty.

Zadní poklop nabízí nový směr na tradičním krytu, kterému říkáme HatchWell. Tento multifunkční design se vyznačuje vrchní mělkou tvarovanou vanou, podobnou záďové nádrži, kterou najdete u většiny sit-on kajaků, doplněnou o uvazovací šňůru pro zajištění přepravek, suchých vaků nebo jiného vybavení. Chcete-li se dostat do úložného prostoru níže, jednoduše odjistěte a zvedněte poklop. Nadměrně velký poklop umožňuje snadný přístup pro větší předměty a vodotěsná přepážka zajišťuje, že vaše kempingové vybavení, suché tašky a další nezbytné vybavení zůstanou suché.

V souladu se standardem Bonafide pro celodenní pohodlí je QuickClick sedadlo v Bonafide EX123 posazeno výše než většina ostatních, což umožňuje ergonomicky správnější polohu sedu, zejména ve srovnání s notoricky nepohodlnými nízkými sedadly, která se nacházejí v tradičních sit-in kajacích. Samotné sedadlo má dostatečnou oporu spodní části zad a nastavitelné opěrné popruhy, které vám umožňují upravit sedačku podle vašich osobních preferencí.

Rybaření na kajaku našlo své kořeny v cenové dostupnosti, přenosnosti a jednoduchosti a Bonafide EX123 získává skvělé známky ve všech třech vlastnostech, což z něj dělá perfektní kajak pro rychlé i celodenní výlety. Při váze pod 30 kg si ho můžete klidně hodit na rameno nebo na střešní nosič. Přidejte dva zapuštěné držáky na pruty, velmi stabilní platformu, rychlost a spoustu místa pro rybářské vybavení od přídě po záď a Bonafide EX123 může být perfektním plavidlem, který vám připomene, proč jste začali s rybařením na kajaku. S Bonafide EX123 můžete trávit více času rybařením a méně času zabývat se vším ostatním. Ať už jde o rychlé pádlování nebo rybaření po práci, nebo o vícedenní expedici, Bonafide EX123 je skutečný SUV kajak, které nabízí stabilní, pohodlnou a lehkou možnost prožít další dobrodružství.

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 373 cm
Šířka: 75 cm 
Váha: 22,5 kg Plně naložen: 30 kg
Nosnost: 170 kg

Made in USA.

Video ukázka kayaku:

 

Top