Bonafide RS117

Nový produkt

Ať už jde o rybolov na jezeře, řece nebo v pobřežních vodách, Bonafide RS117 „Řada RISE“ je rybářský kajak skutečně připravený pro typy vod. Bonafide RS117 nabízí nový standard pro kajakářské rybáře, kteří dbají na rozpočet, a poskytuje jim dostupnou příležitost, aby se vyšvihli na prémiový, autenticky navržený rybářský kajak vyrobený v USA!

43,990 Kčs DPH

Bonafide RS117 je vynikající pádlovací kajak maximálně zaměřený na stabilitu bez ztráty výkonu při pádlování. Kajak je vyráběný v USA z velice kvalitního materiálu HDPE (polyethylen s vysokou hustotou), který je maximálně odolný vůči UV záření, proto Váš kajak nevybledne. Materiál HDPE je také teplotně odolný v rozmezí -50 °C až 110 °C, proto tyto kajaky nemají tendenci se deformovat anebo praskat při velkých změnách teploty jako levnější modely z Čínské výroby. 

Ať už jde o rybolov na jezeře, řece nebo v pobřežních vodách, Bonafide RS117 „Řada RISE“ je rybářský kajak skutečně připravený pro typy vod. Bonafide RS117 nabízí nový standard pro kajakářské rybáře, kteří dbají na rozpočet, a poskytuje jim dostupnou příležitost, aby se vyšvihli na prémiový, autenticky navržený rybářský kajak vyrobený v USA!

S trupem hybridního katamaránu (podobný naší řadě SS) je Bonafide RS117 velmi stabilní platforma, která nabízí vynikající rovnováhu mezi stabilitou a pádlovacím výkonem. Přidejte k tomu špičkové uspořádání paluby s celodenním pohodlím a RS117 je perfektní loď na krátké i celodenní rybářské výpravy.

Bonafide RS117 si zachovává skromnou šířku pouhých 89 cm, ale stabilita a držení směru jsou srovnatelné jako u mnohem širších a těžších kajaků. Bonafide RS117 váží pouhých 35 kg (plně naložený). Komfort a ergonomie jsou klíčovými vlastnostmi RS117. Nové sedadlo je lehké, snadno se nastavuje a má dvě polohy k sezení, což zaručuje celodenní pohodlí na vodě. Od přídě po záď jak kajak napěchovaný širokou škálou funkcí, jako je kolejnice YakAttack MightyMount XL, centralizované úložné pouzdro, přední kryt Shield s integrovaným držákem na pádlo.

S Bonafide RS117 je manipulace na souši a vstup na vodu mnohem snazší. Příjemně velké rukojeti FatGrip) jsou integrovány do trupu na ergonomicky logických místech (příď a záď), takže přenášení je pohodlné a snadné. Boční rukojeti naopak pomáhají při nakládání na střechu auta.

Slibujeme vám, že stojíme za každým z našich produktů. Ať už jste zkušený rybář na kajaku, který hledá další rybářský kajak, nebo právě začínáte, chceme být součástí vašeho dalšího dobrodružství. Prožijte příběh, který chcete vyprávět ve svém kajaku Bonafide!

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 353 cm
Šířka: 89 cm 
Váha: 29,5 kg Plně naložen: 35 kg
Nosnost: 193 kg

Made in USA.

 

Video ukázka kayaku:

Top