Bonafide SS127

Nový produkt

Bonafide SS127 je vynikající pádlovací kajak maximálně zaměřený na stabilitu bez ztráty výkonu při pádlování. Kajak je vyráběný v USA z velice kvalitního materiálu HDPE (polyethylen s vysokou hustotou).

59,990 Kčs DPH

Bonafide SS127 je vynikající pádlovací kajak maximálně zaměřený na stabilitu bez ztráty výkonu při pádlování. Kajak je vyráběný v USA z velice kvalitního materiálu HDPE (polyethylen s vysokou hustotou), který je maximálně odolný vůči UV záření, proto Váš kajak nevybledne. Materiálu HDPE je také teplotně odolný v rozmezí -50 °C až 110 °C, proto tyto kajaky nemají tendenci se deformovat anebo praskat při velkých změnách teploty jako levnější modely z Čínské výroby. 

Zážitek začíná neuvěřitelně pohodlným kajakovým sedadlem HiRise™. Sedadlo s ultra vysokým opěradlem vám umožňuje sedět s pokrčenými koleny a uvolňovat tlak na spodní část zad. Pokud potřebujete urazit pořádnou vzdálenost, nezbývá nic jiného než pořádně máknout a pádlovat. Pro pádlování na dlouhé vzdálenosti je ideální snížit sedadlo do nižší polohy a k tomu je právě určen systém SeatRack™, se kterým rychle a tiše sedadlo snížíte.

Okamžitě si všimnete, že rybářský kajak Bonafide SS127 je jedním z nejstabilnějších kajaků, ve kterých jste kdy byli, což je překvapivé vzhledem k jeho šířce 85,7 cm. Není to „jaksi“ stabilní, je to šíleně stabilní. O pár úderů pádlem později se budete divit, jak je tento kajak dobře drží směr. Přestaňte pádlovat a překvapí Vás hladký a vytrvalý skluz. Třešničkou na dortu je, že přes to všechno zatáčí Bonafide SS127 opravdu dobře

Jak jsme dostali všechny tyto výkony do jednoho trupu? Testovali jsme, měřili, zdokonalovali a dělali jsme to znovu a znovu a znovu, dokud jsme nedostali to, co jsme hledali.  Skvělý pádlovací kajak vyžaduje víc než jen pádlovací výkon. Vyžaduje to něco, čemu říkáme „rybolovnost“. Kajak je to dost stabilní na to, aby jste se při rybaření "vrtěli", seděli nebo dokonce stáli!. Je to především pohodlí a ergonomie, které umožňují dlouhé dny na vodě. Každý kus, každá součást a každá funkce jsou pečlivě navrženy pro všestrannost a s ohledem na rybáře. Výsledkem je YakAttack GearTrac, díky kterému máte své vybavení vždy na dosah.

Rybaření z kajaku, ve kterém věci fungují tak, jak by měly fungovat, je dokonalý zážitek.  Ať už jde o rybolov na jezeře, řece nebo dokonce mořský pobřežní rybolov, Bonafide SS127 je skutečně neuvěřitelný rybářský kajak připravený pro všechna vodní prostředí. 

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 383,5 cm
Šířka: 85,7 cm 
Váha: 31,2 kg Plně naložen: 42,7kg
Nosnost: 215 kg

Made in USA. 

Video ukázka kayaku:

Top