Bomb Slide (color 04)

Nový produkt

Měkká nástraha s vysokou hustotou přidané soli, na kterou dravci útočí při propadu (skluzu) nebo i když nástraha nečinně leží na dně v tekoucí vodě. To je bomb slide od japonského profesionála Geki Yoshida!!!

399 Kčs DPH

Měkká nástraha s vysokou hustotou přidané soli, na kterou dravci útočí při propadu (skluzu) nebo i když nástraha nečinně leží na dně v tekoucí vodě. To je bomb slide od japonského profesionála Geki Yoshida!!!

Navrženo s důkladnou pečlivostí k pevnosti těla a dokonalému skluzu při propadu, aby jste se dokázali dostat i k nejhlubším místům, kam je velmi obtížné se alespoň přiblížit standardním hodem. Takovými místy jsou rybami vyhledávané převisy, zlomy, překážky poblíž vodní hladiny a podvodní struktury.

Nástraha díky své konstrukci dosahuje ideálního a stabilního skluzu. Dvě ramena se siluetou krevety připevněná k tělu a dvě dlouhé antény vytvářejí lesklou akci nejen při propadu, ale i v mírném proudu, kdy nástraha jen tak leží na dně.

Bomb slide lze použít s offsetovým háčkem, standardní jigovou hlavičkou, ned rig, jika rig atd. Nástraha byla velmi úspěšně vyzkoušena i v ČR se standardní jigovou hlavičkou při vertikální přívlači. Pro candáty byla naprosto neokoukaná a doslova ji nemohli odolat.

Váha nástrahy
12 g
Velikost nástrahy
4 inch / 10.16 cm
Počet ks v balení
5 ks

Top