Blue Sky 360 Angler

Nový produkt

Představujeme vám Blue Sky 360 Angler, pedály řízené plavidlo navržené a postavené pro ty, kteří jsou připraveni na nevšední rybářský zážitek s pohodlím, stabilitou velké lodi a možností prozkoumávání veškerých vod jako je tomu z kajaku nebo kánoe. Od výrobce Jackson Kayak USA. Systém trupu byl navržen jak pro stabilitu, tak i pro rychlost a manévrovatelnost. 

159,990 Kčs DPH

Jak správně vybrat a objednat rybářský kajak? KLIKNI ZDE!!

Představujeme vám Blue Sky 360 Angler, pedály řízené plavidlo navržené a postavené pro ty, kteří jsou připraveni na nevšední rybářský zážitek s pohodlím, stabilitou velké lodi a možností prozkoumávání veškerých vod jako je tomu z kajaku nebo kánoe. Od výrobce Jackson Kayak USA. Systém trupu byl navržen jak pro stabilitu, tak i pro rychlost a manévrovatelnost. Momentálně uživatelé mají možnost motoru, které vám umožní přepnout z pedálu na elektrický pohon bez šlapání.

Jakmile sednete do Blue Sky 360 Angler, okamžitě oceníte co myslíme tím, že katamarán má neuvěřitelnou stabilitu. Procházejte se přímo po celé palubě. Pohybovat se budete s naprostou jistotou a uvědomíte si svobodu pohybu jako na velké lodi. Po celém katamaránu máte spousty úložných míst na vaše rybářské vybaven. S sebou mužete vzít psa či někoho z ratolestí:). Budete ohromeni komfortem a nastavitelností otočného sedadla, jak rychle se budete moci na katamaránu otačet a házet tak do všech směrů.

Na palubě jsou kolejnice pro rúzné držáky, vychytávky či příslušenství a úložné prostory pro všechno vaše rybářské vybavení. Umocněte svůj rybářský zážitek s neomezenou flexibilitou v místě, kde ukládáte nářadí a vybavení. Naše dlouhodobé partnerství s firmami, jako jsou RAM® Mounts, Lowrance, PowerPole a další byly navrženy pro konstrukci paluby pro snadnou instalaci mnoha těchto klíčových rybářských nástrojů.

O FLEX DRIVE 
Jackson Kayak navrhl patentovaný pedálový systém poháněný hnacím motorem, který umožňuje bezproblémový pohon vpřed a vzad pro kajaky pojmenovaný Flex Drive. Skládá se z tříbodové vrtule, která v kombinaci s jedinečným kloubem propojovacího systému dodává Flex Drive vyšší výkon než ostatní pohony a pomáhá udržovat systém bez překážek a snadno se čistí. Systém Flex Drive systému Jackson Kayak se může rychle přizpůsobit z hluboké do mělké vodní navigace, aniž by musel složitě přesouvat šlapací pohon do jiné polohy.

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 406 cm
Šířka: 122 cm
Váha: 63,5 kg bez sedačky, 77 kg se sedačkou
Nosnost: 227 kg

Popis kayaku / katamaránu:

(1) Pohodlné madla při přenášení nebo nakládání katamaránu. (2) Platformy na stání a chození po plavidlu. (3) Úchyty na popruhy na připevnění všelijaké bagáže, doplňků, grilu či domácí kuchyně:).  (4) V těchto bodech se katamarán velmi snadno skládá a rozkládá. Jde o velmi jednoduchý a funkční systém, kdy zatlačíte malé železné špunty dovnitř (jako na dvoudílném pádle) a celý "buřt" vysunete. Tímto způsobem celý katamarán velmi snadno a rychle rozložíte a v jednom naložíte na střechu auta. (5) Luxusní patentované šlapadlo s kterým můžete jet vpřed i zpět šlapáním jak na kole. Více info v přiloženém videu. (6) Dekly od úložných prostorů, do tohoto plavidla se zabalíte se vším co je potřeba a také stím co už není potřeba:). (7) Poklop kde se nachází propel neboli vrtulka. Při namotání nečistot vrtuli pákou pře vámi jednoduše zvednete a může te jí tak lehce vyčistit. To samé když vidíte překážku nebo jedete na mělkou vodu, tak můžete vrtulku hned sklopit aby se šlapací pohon nepoškodil. (8) Luxusní sedačka na které můžete nastavovat sklon, výšku a celkovou její polohu a také se na ní otáčet o 360stupňů. (9) Páky na kočírování vašeho kormidla při jízdě jak pro levou tak pro pravou ruku. (10) Páky na polohování sedačky. (11) Kolejnice na jakékolv dopňky z dílny YakAttack. (12) Hranoly na kterých jsou připevněné kolečka. Kolečka se dají lehce sklopit, tak jedinec s naloženou lodí se vším v pohodě zajede po terénu do vody. (13) Vypolstrované plochy plavidla pro tichý pohyb a zárověň dělaný tak, aby to neklouzalo:). (14) Místo připravené na el. kotvu Micro Power Pole. (15) Kormidlo.

Využití:

Video o novém šlapadlu Mark IV:

Barevnosti katamaránu 2023:

Top