3WATERS KAYAKS Big Fish 103 pedal drive

Nový produkt

Kajaky vyjíždějící pod značkou 3Waters kayaks jsou novinka od firmy Feel Free. Nově vzniklý brand má za úkol oslovit větší populaci nových kajako rybářů a to s velmi příjemnou cenovou politikou.

61,990 Kčs DPH

Jak správně vybrat a objednat rybářský kajak? KLIKNI ZDE!!

BIG FISH Kayaky jsou univerzály na všechny typy vod, které u nás v ČR máme. Kvalitní plast a komponenty předurčují tomuto kajaku dlouhou životnost a věřím, že spousta lidí snimi bude spokojená. Tyto kajaky jsou velmi dobrá volba co se týče poměr cena / výkon.

Ať už jste na moři, řece nebo jezeře, 3 Waters Big Fish 103 pedal drive má pohodlí, které rybáři často vyžadují. Kajak je navržen s moderním trupem ve tvaru "katedrály", který je opravdu dobrý pro držení stopy při pádlování a extrémní stabilitu při rybaření ve stoje. Tento typ kajaku je osazen šlapadlem, které vám umožní se pohybovat šlapáním jak vpřed, tak i vzad. Více informací ve videu..

Velká rybářská paluba se soustřeďuje kolem pohodlné sedačky Big Water se třemi různými polohami, vysokou, nízkou a odklopenou sedačkou. Paluba kajaku je vypodložena pro větší pohodlí a odhlučnění když vám něco upadne. Další vychytávkou je odnímatelná středová konzole, kam se případně dá přidělat echolot. Kolem kajaku se nachází kolejnice, na které lze přidělat spousty držáků na pruty. A další...

Barevnost kajaku si ověřte přes email, nebo zavoláním na náš mobil. Nebojte se zavolat:) děkujeme.

Specifikace:

Délka: 320 cm
Šířka: 90 cm
Váha: 56 kg se sedačkou 
Nosnost: 180 kg

Popis kayaku:

(1) Místa pro uchopení kajaku když jej přenášíte. (2) Přední místo, které slouží jako odkládací prostor. (3) Dvě díry v přední části na rybářské pruty, které je chrání aby jste nezlomily špičky prutu při průjezdu vegetací. (4) Úložná středová konzole, kam se případně dá přidělat echolot. Konzole slouží jako úložný prostor. (5) Unitrack kolenice na upevnění různých držáku a dalšího vybavení. (6) Šlapadlo s kterým můžete jet vpřed i zpět šlapáním jak na kole. Více info v přiloženém videu. (7) Pohodlná polohovatelná sedačka. Vyšší poloha, nižší poloha a nebo odklopená sedačka pro velkou plochu na stání. (8) Zadní úložný prostor s gumicukem na přidělání vašeho vybavení(9) Dva zápustné držáky s integrovanými gumicuky na přichycení prutu. (10) Ovládání kormidla na levou ruku. (11) Systém kormidla...

Video 3Waters pedal drive:

Využití:

Barevnosti kayaku:

bigfish108.jpg

Top